0
godina iskustva u projektiranju IT sustava
0
specijaliziranih modula za poslovanje
0
poslovnih subjekata koristi naše aplikacije za poslovanje
0
uspješno završenih projekata iza nas

Naš pristup

je postupan, praktičan i prilagođen cilju: postizanju boljih poslovnih rezultata naših klijenata. Iz tog razloga mi uvijek radimo na dva polja. S jedne je strane razvoj znanja i vještina potrebnih pojedinim organizacijama, odjelima i ljudima. S druge je strane razvoj snažne motivacije u ljudima. Motivacija je jedina garancija trajne promjene na bolje, stalnoga rasta i individualne težnje ka izvrsnosti.

Razvojni put

poduzeća odvijao se u skladu s tržišnim kretanjima i potrebama. U počecima poslovanja, orijentirali smo se isključivo na izradu i razvoj knjigovodstvenog informacijskog poslovnog sustava koji korisnicima omogućuje praćenje i kontrolu svih parametara poslovanja. Nakon toga usmjerili smo se na izradu programskih rješenja za poslovanje proračunskih korisnika. Posljednjih godina fokus poslovanja je na razvoju specijaliziranih poslovnih aplikacija, odnosno informacijskih sustava po mjeri koje izrađujemo prema zahtjevima klijenata, za različite vrste djelatnosti. Kombinacija znanja, prepoznavanja i udovoljavanja zahtjevima kupaca i korisnika te pravovremenog prihvaćanja i uvođenja najnovijih tehnoloških dostignuća garancija su nastavka kvalitetnog poslovanja poduzeća i u budućnosti.

Poseban naglasak

stavljamo na djelatnost izrade specijaliziranih aplikacija koje se svojom modularnošću prilagođavaju poslovnim procesima i organizaciji pojedinog klijenta. Specifičnost navedenih aplikacija je da korisnicima olakšavaju praćenje poslovnih procesa, funkcioniraju samostalno i neovisno o drugim aplikacijama te pružaju mogućnost pristupa s bilo koje lokacije i uređaja. 
© 2018 Konplast. All Rights Reserved. Designed By Konplast