hrende

O poduzeću Konplast d.o.o.

Poduzeće posluje od 1992. godine, a tijekom godina razvilo se u poduzeće koje korisnicima pruža cjelovitu informatičku podršku, pritom uvažavajući sve potrebe korisnika i stalne inovacije u informacijskim tehnologijama. Osnovna djelatnost poduzeća je razvoj, proizvodnja, projektiranje i izvedba informacijskih sustava za poslovanje i upravljanje poslovnih subjekata. Poslovna rješenja našeg poduzeća trenutno u svojem svakodnevnom radu primjenjuje više od 700 poslovnih subjekata. Radi se o klijentima različitih djelatnosti. Zajedničko im je to da su u funkcionalnom smislu uspješno zadovoljila i najsloženije zahtjeve naših klijenata. Kao malo poduzeće brzo se prilagođavamo kretanjem potražnje te novonastalim uvjetima na tržištu. Uz izostanak piramidnog načina upravljanja, možemo ponuditi iznimno specifičan i visoko personaliziran proizvod. Taj proizvod je krojen u potpunosti prema željama kupca.

0
poslovnih subjekata koristi naše aplikacije za poslovanje
0
specijaliziranih modula za poslovanje
0
uspješno završenih projekata iza nas
0
godina iskustva u projektiranju IT sustava

Certifikat bonitetne izvrsnosti

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke. Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja nadprosječnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za zadnju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.

Zlatna plaketa za ePoslovanje

U suradnji s tvrtkom Moj e-račun, više od 3 godine radili smo na implementaciji elektroničke razmjene poslovnih dokumenata između poslovnih subjekata. Naše rješenje naišlo je na odličan odaziv u Hrvatskoj i primjenjuje ga veliki broj poduzeća. S obzirom na odlične rezultate praktične primjene ovog rješenja, Institut za ePoslovanje dodijelio nam je Zlatnu plaketu. Svečanost dodjele održala se 15. listopada 2015. godine u Europskom domu u Zagrebu. Rješenje da se direktno iz knjigovodstvenog programa može poslati eRačun do kupčevog programa, putem sigurnih kanala informacijskih posrednika i uz njegove aplikativne certifikate i vremenski žig, značilo je da se radi o još jednom povijesnom rješenju. Drago nam je da smo među prvima koji su uočili važnost dostupnosti eRačuna unutar samog knjigovodstvenog softvera i da smo na taj način pripomogli ispunjenju obveza koje Republika Hrvatska ima prema Europskoj uniji po tom pitanju.

Recenzije poslovnih partnera